1. Varför ska alla i Sverige rösta just på ditt parti? 

Bara sverigedemokraterna har varnat för de problem vi ser i Sverige idag och det är också bara SD som presenterat lösningar på dessa problem. Det ser vi inte minst då flertalet andra partier valt att anamma vår politik. 

2. Varför ska etniska kineser rösta på ditt parti? 

Alla som bor i Sverige tjänar på vår politik då den baseras på gemenskap och sammanhållning. Med de övriga partiernas politik ökar segregationen, vilket bland annat innebär en ökad polarisering mellan människor som flyttat till Sverige från ett annat land och infödda svenskar.

3. Om ni vinner valet, hur ser Sverige ut om 5 år respektive om 30 år?

Vi kommer att göra vårt bästa för att återskapa den gemenskap, trygghet och stabilitet som tidigare präglat Sverige. Vår vision är att vi om fem år har lyckats vända utvecklingen åt rätt håll, har vi haft makten i 30 år borde vi ha lyckats mycket bra. Det är ett Sverige där företagen blomstrar, tilliten är god och skolorna ligger i världsklass. Vi har sänkt skattetrycket samtidigt som välfärden återigen är på toppnivå ur ett globalt perspektiv. Det är ett Sverige där invånarna, inte minst kvinnor, åter kan vistas ute sent med valfria kläder utan att riskera övergrepp. Det är ett Sverige som har goda diplomatiska relationer med omvärlden och därför är trovärdiga vid internationella samtal och affärer. Sverige är då ett land fritt från extremism och invånarna har goda möjligheter att leva sina drömmar. 

4. Om ni vinner valet, hur ser världen ut om 5 år respektive om 30 år?

Får SD inflytande över utrikespolitiken kommer vi redan efter fem år ha förbättrat relationerna till länder som vi idag har svårt med, exempelvis Israel. Vi kommer även ha tecknat fler internationella avtal och varit på god väg att teckna frihandelsavtal med en lång rad länder. Efter 30 år har vi uppnått detta, samtidigt som vi stärkt Sveriges röst i världen och vi ses internationellt som ett principfast land som ändå värnar suveräna staters självbestämmande.

5. Vad tycker ni om utbyte/samarbete mellan Sverige och Kina idag? Kan det bli ännu bättre? Och hur?

Vi tycker att det fungerar ganska bra men att det naturligtvis kan bli betydligt bättre. Vi värnar internationella diplomatiska relationer och internationell handel. På båda dessa områden är Kina en viktig aktör och vi önskar öka kontakten ytterligare, om vi får utrikespolitiskt inflytande.

 

中文翻译:王云辰

 1. 为什么所有生活在瑞典的人都应该投票给瑞典民主党(SD)?
  所有政党中只有SD警示过我们所见到当今瑞典社会问题的严重性,并且只有SD提出过切实解决这些问题的方案。尤其是我们看到一些其他政党已经选择接受了我们的主张。
 2. 为什么华人应该投票给SD?
  由于我们的主张是基于社群观念和团结一致,因此所有生活在瑞典的人都将会从中获益。其他政党的主张则会导致更加严重的种族隔离,这将意味着比如在移居到瑞典的居民和瑞典本土的居民之间产生更大的分歧。
 3. 如果SD大选获胜,瑞典五年内和三十年内会有怎样的展望?
  我们将尽最大努力恢复瑞典曾经标志性的团结的民众,良好的治安和稳定的发展。我们的目标是五年内让瑞典的发展步入正轨,如果我们有三十年的时间,我们一定会取得不少成就。瑞典将会是一个有蓬勃发展的企业,良好的民众信任和世界一流的学校的国家。我们将在降低赋税的同时让福利恢复到世界领先的水平。瑞典将会是一个居民们,尤其是女性,可以自由着装的夜出而不用担心被骚扰侵犯的国家。瑞典将会是一个和国际社会保持良好外交关系,因而有出色的国际对话和磋商能力。瑞典将免于极端主义之害,每个居民都将有机会追求自己理想的生活。
 4. 如果SD大选获胜,世界五年内和三十年内会有怎样的展望?
  如果SD有机会参与对外政策,五年后我们将会改善现今与瑞典外交困难的国家,例如以色列。我们将会签订一些国际性协议并将致力于发展与更多国家签订自由贸易协议。三十年后我们在取得这些成果的同时,瑞典将成为世界上强有力的声音,并且在国际社会中保持作为一个主权国家应有的主决能力。
 5. 你们是如何看待目前的中瑞交流与合作的?是否有待提高?如果是,应当怎样提高?
  我们认为目前中瑞关系运转良好,尽管显然还有进步的空间。我们致力于维护瑞典的国际外交关系与往来贸易,在这两个方面中方都扮演着重要角色。如果SD有机会参与外交政策,我们将进一步深化中瑞关系。

联系我们

华联秘书处 KRS Kansliet, Holländargatan 27, SE-113 59 Stockholm.  www.huaren.se,  该Email地址已收到反垃圾邮件插件保护。要显示它您需要在浏览器中启用JavaScript。 Bankgirot Nr: 350-2382

华联会员组织:连各个协会

获得更多信息,请关注华联公共微信号